Lakkapää Matkat Konserni - Lakkapää Charter

Kuljetus Lakkapää

Yrittäjämme aloitti liikennöinnin tavaraliikenteen puolella jo vuonna 2008 toiminimellä. Tuolloin kalustoon kuului yksi kuorma-auto. Toimeksiantojen kasvaessa ja kaluston lisääntyessä yritys yhtiöitettiin vuonna 2012, jolloin myös nimi muutettiin helpommin miellettävään muotoon Kuljetus Lakkapää Oy. Tästä alkoi jo 8 vuotta jatkunut Kuljetus Lakkapään tarina.

Vuoden 2014 alussa toimenkuvaan lisättiin linja-autot ja henkilöliikenne. Aputoiminimeksi henkilöliikennepuolella valittiin Liikenne Lakkapää. Henkilöliikenne aloitettiin tilausajossa yhdellä isolla linja-autolla ja yhdellä pienellä linja-autolla. Seuraavana talvena aloitettiin ensimmäinen koululaisliikenteen ajo Lahden alueella.

Tällä hetkellä Kuljetus Lakkapää Oy:llä on parikymmentä yhdistelmä, - kuorma- ja pakettiautoa tieliikenteen tavarakuljetuksessa. Toiminta on kasvanut tasaisesti joka vuosi. Liikenne Lakkapää toimii edelleen tilausajossa, joskin tällä hetkellä kalusto on kasvanut muutamalla autolla. esimerkiksi koululaisajossa yrityksellä on tällä hetkellä 13 koululaisvuoroa.

Liikenne Lakkapää & Lakkapää Charter

Olemme nuorekas tilausajoyritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa, Rovaniemellä, Levillä, Ylläksellä ja Helsingissä.
Monipuolisesta tilausajokalustostamme löytyy laaja valikoima autoja eri kokoluokista – aina 8-paikkaisesta tilataksista 62-paikkaiseen suurbussiin. Siistiä kalustoamme kuljettaa aina ammattitaitoinen kuljettaja, joka on höystetty ystävällisellä asiakaspalveluasenteella.

Meidän kautta järjestyvät pelimatkat, teatteriretket, luokkaretket ja vähän pidemmätkin matkat.

Isojenkin ryhmien tilausajot hoituvat kauttamme laadukkaalla ja siistillä kalustolla. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä.

Santa Claus Bus Rovaniemi

Nopea yhteys joulupukin pajakylään.

Lakkapää Matkat

Matkapaketit räätälöitynä lähelle ja kauas.

Kerro meille toiveesi, rakennetaan yhdessä onnistunut matkakokonaisuus ryhmällenne. Omasta matkatuotannosta löytyy ympäri vuoden sesongin mukaisia matkoja mm. urheilumatkat, kaupunkilomat, kylpylä – ja hotellimatkat, kotimaan ruska – ja hiihtomatkat, teatterimatkat unohtamatta perinteisiä risteilymatkoja.